Onze werkwijze

De werkwijze van Rematch Hospitality
Rematch Hospitality biedt recruitmentdiensten voor bedrijven, voornamelijk in de hospitality en hotellerie branche. We besparen tijd en geven advies, maar moedigen bedrijven aan om zoveel mogelijk zelf te doen. Voor kandidaten bieden we hulp bij het vinden van een nieuwe baan via ons netwerk in de hospitality branche.

Voor bedrijven

Veel bedrijven proberen hun vacatures eerst zelf in te vullen. Het kan soms lang duren doordat werving & selectie naast het bestaande takenpakket uitgevoerd wordt. Kiezen voor een recruitmentbureau bespaart tijd en zorgt voor sneller resultaat. Daarnaast geeft Rematch Hospitality altijd advies om zoveel mogelijk in eigen beheer te kunnen doen, indien gewenst. Door de ervaring in hospitality en het enthousiasme voor het recruitmentvak ligt bij ons de focus veelal in de hospitality branche en hotellerie. Om een duidelijk beeld te geven van wat wij doen, leggen we graag uit hoe wij te werk gaan.

Voor kandidaten

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging door bijvoorbeeld een veranderende privésituatie? Of ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Bij Rematch Hospitality helpen we je hier graag bij. Met een vrijblijvend (advies)gesprek kunnen we je helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Door ons grote netwerk in de hospitality branche hebben wij misschien wel dé perfecte vacature voor jou.

Kennismaking

Tijdens de kennismaking willen wij graag meer te weten komen over het bedrijf, de openstaande vacatures en specifieke wensen. Op basis hiervan kunnen wij een voorstel maken met daarin ons advies en de manier van samenwerken die wij voor ogen zien. Wij bieden twee mogelijkheden voor samenwerking aan; inhouse recruitment of ondersteuning bij één bepaalde functie.

Locatiebezoek

Geïnteresseerd in ons voorstel? Dan komen wij graag langs op locatie voor een intakegesprek. Voor een succesvol en sneller resultaat, is het voor Rematch Hospitality belangrijk om de sfeer en cultuur te proeven.

Vacature intake

Dit kan fysiek of online. Tijdens het intakegesprek zullen wij dieper op de vacatures ingaan. Wat maakt het nou echt interessant voor potentiële werknemers om hier te willen werken? Met de verkregen informatie herschrijven wij (indien gewenst) de vacature en starten wij de zoektocht naar de beste kandidaat voor uw bedrijf.

Candidate journey

Met een helder profiel start ik de zoektocht naar de ideale kandidaat.

Wanneer wij een selectie hebben gemaakt van kandidaten wier vaardigheden en persoonlijkheid goed bij de organisatie passen, houden wij het eerste gesprek. Worden wij enthousiast en zien we een potentiële match? Dan stellen wij de kandidaat voor aan de hiring manager. Na het gesprek tussen de kandidaat en manager, analyseren wij het gesprek en kan er een tweede afspraak worden geregeld.

Employer branding

Vergroot jouw zichtbaarheid op de arbeidsmarkt op een relevante, unieke en aantrekkelijke wijze, met als doel een kwalitatieve stroom van nieuwe (potentiële) medewerkers. Organisaties kunnen niet meer om employer branding heen. Een onderdeel van Employer Branding waar Rematch Hospitality absoluut in gelooft is geloofwaardig en actueel beeldmateriaal van de desbetreffende werkplek en het team. Fotoreportages van mensen aan het werk geeft een goed beeld voor potentiële medewerkers. Wil je meer informatie over de partij waar Rematch Hospitality mee samenwerkt? Neem contact met mij op.

Afronding en nazorg

Is er een match tussen de kandidaat en opdrachtgever? Dan kunnen de arbeidsvoorwaarden worden besproken en vastgelegd. Wanneer beide partijen akkoord zijn en de kandidaat begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn of haar loopbaan, zal Rematch Hospitality tot en met de onboarding in contact blijven met de opdrachtgever en kandidaat. Een persoonlijke aanpak staat bij ons hoog in het vaandel.