Over Rematch Hospitality

Hospitality recruitmentbedrijf
Rematch Hospitality is opgericht door Jorien Zeeuw van der Laan, die een achtergrond heeft in de horeca. Na enkele managementfuncties, besloot ze haar passie voor recruitment te volgen. Het bedrijf richt zich op een persoonlijke benadering en het maken van de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever.

Jorien Zeeuw van der Laan

In de managementfuncties was ik graag bezig met HR-vraagstukken. Dat kon bijvoorbeeld gaan om interne vacatures, of om werknemers die aangaven iets anders te willen binnen of buiten het bedrijf, of om mensen die noodgedwongen weg moesten. Jorien is opgegroeid in Groningen en komt uit een echt ondernemersgezin. Haar ouders hadden een eigen hotel en horeca is haar dus met de paplepel ingegoten.

Na het afronden van de Hogere Hotelschool en een master in Human Resource Management bent ik gaan reizen in Australie en vervolgens in het hotel aan het werk gegaan. Door de komst van onze kids en Covid heb ik gekozen voor een andere richting die beter te combineren was met jonge kinderen en waar mijn passie ligt; HRM & Recruitment.

Inspiratie & ondernemerschap

Jorien startte haar carrière als sales- en marketingmanager bij een hotel, en werd er achtereenvolgens commercieel directeur en general manager. Tijdens haar eerste zwangerschap merkte ze hoe belangrijk een gezonde werk-privébalans is. 

Na een aantal begeleidingstrajecten voor re-integratie bij ziekte, het veelvuldig bezig zijn met werving&selectie en het leidinggeven van vele medewerkers, merkte Jorien dat zij daar veel energie van kreeg. Zo is het idee ontstaan voor haar eigen bedrijf: Rematch Hospitality.

Persoonlijk recruitment

Alles komt samen in recruitment: projectmatig werken, resultaten behalen, mensen helpen, schakelen met management & directie, analytisch bezig zijn, zelfstandig werken en de ruimte om haar passie voor intuïtief coachen toe te passen.

Rematch Hospitality. Een bedrijf waar de focus ligt op een persoonlijke benadering en het maken van de juiste match voor zowel kandidaat als opdrachtgever.

Tevreden klanten