Onze diensten & tarieven

Slimme wervingsoplossingen
Op zoek naar de ideale kandidaat? Bij werving en selectie werken wij op basis van 'No cure, No pay'. Rematch Hospitality biedt op maat gemaakte offertes voor vacatures op verschillende niveaus en in-house recruitment. Wij zorgen voor een aantrekkelijke zichtbaarheid op de arbeidsmarkt en kunnen zelfs onderdeel worden van uw team voor een beter resultaat. Neem contact op voor meer informatie.

Werving & Selectie

Werving en selectie op 'No cure, No Pay' basis.

Inhouse recruitment​

Inhouse recruitment van 8 tot 24 uur per week gedurende 3 tot 12 maanden.

Werving & Selectie

Bij werving en selectie wordt er veelal gewerkt op basis van ‘No cure, No Pay’. Organisaties hebben de mogelijkheid om de vacature bij meerdere bureaus uit te zetten, en betalen alleen aan het bureau dat de ideale kandidaat (en nieuwe medewerker) heeft gevonden.

Rematch Hospitality vindt het belangrijk om samen te werken.

  • Vanaf 15% op basis van een brutojaarsalaris
  • Searchen op basis van een uurtarief en een betaling bij aanname 

Inhouse recruitment

Rematch Hospitality heeft de mogelijkheid om voor 8 tot 24 uur per week inhouse recruitment voor u te verzorgen. Wij werken dan op locatie of hybride.

Wij worden dan onderdeel van het team, waardoor we het bedrijf beter leren kennen. Dit zorgt ervoor dat we ook sneller weten welke mensen goed bij het bedrijf passen. Zo kunnen we toekomstbestendige kandidaten leveren.